Heerhugowaard Live pakt groots uit met onder meer BLØF

Uitgaan
BLØF treedt op tijdens Heerhugowaard Live.
BLØF treedt op tijdens Heerhugowaard Live. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Heerhugowaard Live pakt vrijdag 24 en zaterdag 25 september 2021 groots uit met optredens van onder meer BLØF, Snelle & De Lieve Jongens Band en Nielson.

Nadat de editie van afgelopen september 2020 door covid helaas niet door kon gaan, moest de organisatie van Heerhugowaard Live besluiten om het festival één jaar door te schuiven. Helaas werd de organisatie daarna geconfronteerd met nog een tegenslag, namelijk het trieste nieuws dat door de ziekte van gitarist George Kooymans het optreden van de headliner ‘Golden Earring’ niet meer door kon gaan. Ook besloot een maand hierna het management van De Edwin Evers Band - headliner op zaterdag - het optreden te annuleren. Hiermee stond de organisatie van Heerhugowaard Live voor een nieuwe uitdaging. Besloten werd om iedereen zijn geld terug te betalen voor de reeds gekochte tickets en samen met boekingsbureau BENZ Agency een compleet nieuwe line-up samen te stellen.

De lat werd hoog gelegd bij de aanvragen voor diverse bands en artiesten. “We wilden graag verrassen, groots uitpakken en gaan alleen voor het beste wat Nederland aan live artiesten met band te bieden heeft”, aldus de organisatie. Wat betreft COVID-19 denken ze graag in mogelijkheden en kijkt de organisatie wat er wel kan. “We staan in nauw contact met de veiligheidsregio en de gemeente en zullen indien nodig de dan geldende protocollen nauwkeurig volgen. Eén ding is zeker: wij zijn met z’n allen wel weer toe aan een sfeervol en gezellig feest met onze vrienden en vriendinnen in de regio!” Met zeer grote trots werden afgelopen weekend de namen bekend gemaakt via de sociale kanalen van Heerhugowaard Live. ”We hebben een prachtig programma kunnen samenstellen voor alle leeftijden en voor elk wat wils.”

Line-up

De line-up is als volgt:

Vrijdag 24 september: OG3NE met Live Band, Snelle & De Lieve Jongens Band, Rolf Sanchez & The Latin Society, DJ Jerome (de beste van Nederland).

Zaterdag 25 september: Nielson, Jeroen van der Boom met Live Band, BLØF, Radio 10 DJ Dennis Verheugd (met video clips).

Tickets

Er zijn Regular tickets en een beperkt aantal Golden Circle tickets verkrijgbaar waarbij je tegen een geringe meerprijs geniet van een eigen Golden Circle entree, toiletten, barren, en je staat in een vak vooraan bij het podium waar je de artiesten bijna kunt aanraken! Heerhugowaard Live 2021 vindt plaats op 24 & 25 september in de grote festivaltent op het ijsbaanterrein aan de Jan Glijnisweg te Heerhugowaard ‘t Kruis.

Tickets zijn uitsluitend te bestellen via www.heerhugowaardlive.nl.