De Papercutting Mann: Raad de Straat!

Algemeen

Mike Mann zal vanaf vandaag in deze nieuwe rubriek een bijzonder punt in een straat accentueren in zijn papercutting.

Weet u waar hij dit heeft gezien? In de krant van volgende week staat de uitslag. Mike zal zich eerst even voorstellen. “Per toeval, al knutselend met de kinderen, kwam ik op het idee om mij bezig te houden met de papercutting creaties (papiersnijwerk). Huizen, straten en monumenten lenen zich goed voor mijn foto’s. ”Ik merk dat je heel anders kijkt naar een huis als je bezig bent met je papercutting creatie. Je kijkt naar de vorm van een huis, een aparte invalshoek en zoekt naar een leuke twist.”

“Sinds twee jaar woon ik in Alpen en daar ben ik dan ook begonnen met knippen. Inmiddels heb ik al heel wat leuke dorpen en steden bezocht zoals Gouda, Den Haag, Zoetermeer en Leiden. Mijn werkwijze: ik loop door een dorp of stad en krijg ter plekke allemaal leuke ideeën. Op een rustig plekje, op een bankje of in een café, snijd ik met een precisiemesje op een snijmat, mijn papercuttingcreaties uit. Daarna maak ik er een foto van. Ik publiceerde deze foto’s op instagram (www.instagram.com/papercuttingmann) en kreeg er altijd leuke reacties op. Dat werkt erg motiverend!”



Met deze nieuwe rubriek ‘Raad de Straat’ hoop de Papercutting Mann Alphen aan den Rijn en de omliggende dorpen op de kaart te zetten. En de mensen plekken te laten zien die zij anders niet zo snel zouden zien. Proost en de beste wensen voor 2018!
 

Aanwijzing volgende week

Halverwege een lange straat is deze plek te vinden, waar gezondheid en opvang elkaar verbinden.

Met een basisschool dichtbij, maakt deze foto (met de twee paaltjes) de mens hopelijk blij!