TOPdesk Student League begint

Algemeen
Iedere student kan van 5 juli t/m 10 juli meedoen met de TOPdesk Student League op esportsnederland.nl.
Iedere student kan van 5 juli t/m 10 juli meedoen met de TOPdesk Student League op esportsnederland.nl. (Foto: Thomas Runhart)

Iedere student kan van 5 juli t/m 10 juli meedoen met de TOPdesk Student League op esportsnederland.nl met een prijzenpot van 850 euro. Alles wordt live uitgezonden op twitch.tv/esportsgamearena. Zaterdag 10 juli wordt afgesloten TOPdesk Studio Esports, waarin de leukste momenten van het toernooi nog eens voorbij komen. Wie je kunt verwachten? Bijzondere gasten, de mooiste hoogtepunten en natuurlijk alle winnaars!

Alphen- Aan welke games doe jij mee? Met Rocket League, Valorant, Smash Bros, CS: GO en League of Legends, zijn de belangrijkste esports titels gecovered. Kijk jij liever? Niet alleen de winnaars maken kans op prijzen, ook spelers en kijkers kunnen mooie goodie-pakketten winnen tijdens de liveshows.
TOPdesk is hoofdsponsor van Esports Game Arena en een software- en consultancy bedrijf.
Esports Game Arena is een evenementenlocatie inclusief bar met alle faciliteiten voor gamefans. Er zijn PlayStations, Nintendo’s en PC’s te vinden, maar ook een pooltafel, tafelvoetbal en darts. Daarnaast hebben verschillende game-evenementen en esportstoernooien plaats. De locatie bevindt zich op 5 minuten loopafstand vanaf het treinstation Alphen aan den Rijn.

esportsgamearena.nl

Esport