Informatieavond Boskoop 800 jaar komt eraan

Algemeen
In 2022 is het 800 jaar geleden dat de naam van het huidige Boskoop is vermeld, dus is het tijd voor feest.
In 2022 is het 800 jaar geleden dat de naam van het huidige Boskoop is vermeld, dus is het tijd voor feest. (Foto: Aangeleverd)

In 2022 is het 800 jaar geleden dat de naam van het huidige Boskoop is vermeld, dus is het tijd voor feest. Enige tijd geleden hebben ze vanuit de stichting Boskoop 800 jaar Boskopers opgeroepen om ideeën aan te leveren voor dit feestjaar. Er zijn inmiddels ruim 40 aanmeldingen binnen voor activiteiten groot en klein en daar zijn ze heel blij mee. Maar er kan nog meer bij. Daarom houden ze een informatieavond op donderdag 8 juli a.s. om 19.30 uur in de theaterzaal in Flora Boskoop.

Boskoop- Tijdens de bijeenkomst laten ze zien wat er al is gebeurd, waar ze nu staan en hoe ze het jubileumjaar samen met Boskoop verder willen gaan invullen met activiteiten, feesten en evenementen.

Wil je hierbij aanwezig zijn, meld je dan voor 1 juli aan via contact@boskoop800.nl met het aantal personen en namens welke organisatie, vereniging, bedrijf, buurt en straat.

Op 4 februari 1222 wordt de naam Buckescope genoemd in een akte, waarin beschreven staat dat graaf Willem I van Holland ‘de Heerlijkheid’/ ‘Het Ambacht’ schenkt aan de Abdij van Rijnsburg.

Boskoop 800 jaar is het feest van, voor en door Boskopers.

www.boskoop800.nl