Zestigplussers kunnen weer naar de sportschool

Algemeen
Janny: ‘Door de goede begeleiding, grote variatie in oefeningen en de uitdaging met mezelf merkte ik binnen een aantal maanden al resultaat."
Janny: ‘Door de goede begeleiding, grote variatie in oefeningen en de uitdaging met mezelf merkte ik binnen een aantal maanden al resultaat." (Foto: Aangeleverd)

Goed nieuws; de sportscholen zijn open en binnen trainen kan weer. In Boskoop is het sinds een jaar mogelijk om bij een van de dertien locaties van ZilverFitness te trainen: een sportschool speciaal voor zestigplussers.

Boskoop- ZilverFitness volg je in kleine groepen op je eigen niveau. In Boskoop zijn die voorlopig op maandag en vrijdag. De leeftijd van de deelnemers ligt meestal tussen de 60 en 75 jaar. De lessen hebben plaats in de sportschool van CrossFit Woodline aan de sportlaan 1 in Boskoop. Bij de Karwei afslaan, voorbij het benzinestation in het gebouw van de tennishal. Wil jij je hier graag bij aansluiten of ken je iemand die maar al te graag eens ZilverFitness probeert? Kijk dan op www.zilverfitness.nl en schrijf je in voor een gratis proefles. Liever telefonisch contact? Bel dan Ben-Anne op 030-752 35 48.
Veiligheid blijft belangrijk voor het bedrijf. Ben-Anne (54) van ZilverFitness: “Ondanks de hoge vaccinatiegraad onder de 60+ groep, hebben we ons wel aan regels te houden. Er zijn speciale vakken om 1,5 meter afstand te kunnen houden en alles wordt na de les netjes schoongemaakt. Dat stelt ons in staat om je op een veilige manier te laten sporten.”