SOEB houdt kledinginzameling

Algemeen
SOEB houdt op zaterdag 26 juni een kledinginzameling achter de Zijdekerk aan de Zijde 11
SOEB houdt op zaterdag 26 juni een kledinginzameling achter de Zijdekerk aan de Zijde 11 (Foto: Aangeleverd )

SOEB houdt op zaterdag 26 juni een kledinginzameling achter de Zijdekerk aan de Zijde 11. U kunt daar terecht om kleding en andere bruikbare spullen in te leveren voor het goede doel. De auto staat er van 9:00 uur tot 12:30 uur.

Boskoop- De organisatie ontvangt graag schone en hele kleding, lakens, slopen, dekens, handdoeken, theedoeken en gordijnen. Verder is ze voor het project “Thuisverpleging” heel blij met incontinentiemateriaal.

U kunt de kleding ook elke maandag bij de opslagruimte (de oude gymzaal aan de Von Sieboldstraat in Boskoop) brengen. Daar zijn medewerkers aanwezig tussen 9.00 en 12.00 uur. De stichting vraagt u de spullen - schoon en heel - in gesloten plastic zakken of in dozen aan te leveren.

“Wij steunen de kerken in Osorhei, een dorp in Roemenië. Zij houden verkopingen. Met de opbrengst worden arme gezinnen en bejaarden geholpen”, aldus de organisatie.

Een ander gedeelte van de kleding en alle meubels en huisraad gaat naar Caritas, hun partnerorganisatie in Roemenië. Zij exploiteren een kringloopwinkel in de stad Oradea die in een grote behoefte voorziet. Met de opbrengst worden vier verpleeg- en verzorgingshuizen gerund. Ook voedselprojecten worden gesteund.