CJG Podcastserie Is dit normaal? beluisteren

Algemeen
Van driftbuien bij peuters tot pubergedrag, ouders vertellen openhartig hun verhaal met vaak herkenbare situaties.
Van driftbuien bij peuters tot pubergedrag, ouders vertellen openhartig hun verhaal met vaak herkenbare situaties. (Foto: Centrum voor Jeugd en Gezin)

Opvoedhulp in een nieuw jasje: sinds begin dit jaar zijn er diverse podcasts te vinden op de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin en Spotify. In de podcast-serie ‘Is dit normaal? De ontwikkeling van kinderen en vragen die ouders erbij hebben’ praten professionals en ouders over verschillende opvoedthema’s. Van driftbuien bij peuters tot pubergedrag, ouders vertellen openhartig hun verhaal met vaak herkenbare situaties.

Regio- Het idee achter de podcast is om vervelende of lastige situaties te normaliseren. Vaak denk je als ouder dat je de enige bent die tegen deze specifieke uitdagingen aan loopt, maar dat is lang niet altijd zo. Dit zijn meestal fases die (vanzelf) weer overgaan. Wetende dat je als ouder niet de enige bent, en het gedrag van je kind daarnaast hartstikke normaal is, helpt vaak al. Met aanvullende tips en adviezen van professionals krijgen je daarnaast handvatten om met de situatie om te gaan.

Beluister de gratis podcastserie via de website van het Centrum voor Jeugd en Gezin:

www.cjghm.nl

(en klik op de gemeente Alphen aan den Rijn) of op Spotify.