Groei & Bloei Boskoop rondleiding tuin

Nieuws
Een voorproefje van de tuin.
Een voorproefje van de tuin. Foto: Groei & Bloei Boskoop

BOSKOOP- Groei & Bloei Boskoop nodigt geïnteresseerden zaterdag uit voor een rondleiding in de Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’, dat aan de Reijerskoop 153-A in Boskoop is gevestigd. Vrijwilligers van de Sortimentstuin geven een toelichting over het ontstaan van de tuin en wat hun doel is. Daarna is er een rondleiding van de tuin onder leiding van de vrijwilligers.

Om 10.00 uur begint de rondleiding in de Proeftuin van Holland aan het Rijneveld 153 met een kopje koffie, aangeboden door Groei & Bloei Boskoop. Het doel van de Stichting Sortimentstuin ‘Harry van de Laar’ is om samen met het bedrijfsleven de tuin in te richten en te behouden voor de toekomst. De tuin is een presentatie van boomkwekerijgewassen en vaste planten voor nationale en internationale bezoekers. De vrijwilligers onderhouden zelf de tuin. De sortimentstuin is het hele jaar te bezoeken van zonsopkomst tot zonsondergang met gratis toegang voor iedereen. Achter de tuin is een horecagelegenheid: Proef de Tuin. 

Aanmelden

Voor leden van Groei & Bloei Boskoop is de rondleiding gratis. Voor introducees kost het 2,50 euro. Aanmelden kan via een aanmeldingsformulier op de website. De aanmelding is goed gegaan als u direct daarna een bevestigingsmail ontvangt. www.boskoop.groei.nl