Seniorenbijeenkomst in Alphen aan den Rijn

Nieuws
Senioren kunnen zich uitspreken over seniorvriendelijkheid in Alphen aan den Rijn.
Senioren kunnen zich uitspreken over seniorvriendelijkheid in Alphen aan den Rijn. Foto: Archief

ALPHEN AAN DEN RIJN- Het Overleg Samenwerkende Ouderenorganisaties (OSO) nodigt Alphense senioren uit zich nu te schrijven om op 17 november deel te nemen aan de seniorenbijeenkomst: ‘Prettig ouder worden is een uitdaging!’. De lokale politiek is ook uitgenodigd voor de bijeenkomst. Het doel van de bijeenkomst is om de gemeente Alphen aan den Rijn seniorenvriendelijker te maken.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder leiding van de organisatieadviseur Jaap Peters een aantal panelleden en een tweetal Alphensen senioren gevraagd hoe zij denken over hoe seniorvriendelijk de gemeente is en wat daarvoor nodig is. De panelleden zijn naast wethouder Sociaal Domein Han de Jager, huisarts Ruud Gebel, directeur Woonforte Monique Brewster en Koos van Arkel.

De bijeenkomst heeft plaats in het Parkrestaurant van Avifauna aan de Hoorn en is van 13.30 uur tot 16.30 uur (zaal open vanaf 13.00 uur). Bij de bijeenkomst zijn leerlingen van Beveiliging en Hospitality van het mbo aanwezig.

Inschrijven is verplicht en kan via de website oso-alphen.nl of via de secretarissen van de ouderenorganisties ASVA, KBO en PCOB. De geldende entreeregels zijn van toepassing en dat betekent dat je naast een QR-code op de telefoon of schriftelijk een identiteitsbewijs moet tonen.