Groot feest Junis Kinderopvang en St. Michaëlschool

Nieuws
Junis Kinderopvang en de St. Michaëlschool vieren het 40- en 100-jarig bestaan.
Junis Kinderopvang en de St. Michaëlschool vieren het 40- en 100-jarig bestaan. (Foto: Junis Kinderopvang)

HAZERSWOUDE-DORP - Junis Kinderopvang en de St. Michaëlschool in Hazerswoude-Dorp vierden onlangs samen het 40- en 100-jarig bestaan. Eerder dit jaar tekenden beide organisaties de intentieovereenkomst voor een Integraal Kindcentrum (IKC).

Twee dagen lang is de school samen met de kinderen van de kinderopvang aan de slag gegaan met een heus schoolpleinorkest. Dit onder begeleiding van Fort van de Verbeelding. 

Alle kinderen, van peuter tot achtste-groeper, gingen aan de slag met muziekinstrumenten. Er werd gerapt en gezongen en vooral veel plezier gemaakt met elkaar. Vrijdag 8 oktober werden de ouders zonnig verrast met een spetterend optreden van de kinderen op het schoolplein. Voor Daniëlle van den Berg, clustermanager bij Junis Kinderopvang, is de eerste gezamenlijke onderneming geslaagd. “Ik heb genoten van het enthousiasme en het plezier van de kinderen en de medewerkers. Het voelde als een groot feest. Ontzettend fijn dat we dit samen met de school hebben mogen organiseren.” 

Directeur Astrid Bultink; “Dit schoolpleinorkest is het eerste gezamenlijke project dat de St. Michaëlschool, Junis en PeuterStart samen oppakken voor de kinderen. We vieren hiermee dat we een IKC zijn waar je mag zijn wie je bent met je eigen talent. We bundelen onze krachten en werken intensief samen aan de ontwikkeling van de kinderen”.

Groot feest op het schoolplein.