Meewandelen in de natuur

Nieuws
Een wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen vertrekt elke zaterdagochtend vanaf Bezoekerscentrum De Veenweiden.
Een wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen vertrekt elke zaterdagochtend vanaf Bezoekerscentrum De Veenweiden. ((Foto: Gezond Natuur Wandelen))

ALPHEN AAN DEN RIJN - Elke zaterdagochtend om 10.00 uur vertrekt een wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen vanaf de ingang van Bezoekerscentrum De Veenweiden in Alphen aan den Rijn.

“Een wandeling duurt ongeveer een uur en gaat in een rustig tempo”, aldus de wandelgroep. “Onderweg is er aandacht voor de natuur en voor gezelligheid. Deelname is gratis. Na afloop wordt er samen - nog wel steeds op afstand en voor eigen rekening - koffie of thee gedronken.”

“Deze laagdrempelige wandelingen zijn speciaal voor mensen die wat meer willen bewegen en het leuk vinden om dat samen met anderen te doen”, aldus de wandelgroep. 

“Iedereen is welkom. Vrijwilligers begeleiden de wandeling en vertellen onderweg kort iets over de natuur. Deze ‘natuurmomenten’ maken de wandelingen extra aantrekkelijk.”

Bezoekerscentrum De Veenweiden is te vinden aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 15 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie is te vinden op de website: www.gezondnatuurwandelen.nl.