SHE en Little Stef op Flora Live

Nieuws
SHE (foto) en Little Stef vullen zaterdag 16 oktober het hoofdpodium van Flora Live in Flora in Boskoop.
SHE (foto) en Little Stef vullen zaterdag 16 oktober het hoofdpodium van Flora Live in Flora in Boskoop. (Foto: aangeleverd)

BOSKOOP - Zaterdag 16 oktober is het zover: Flora Live in zaal Flora in Boskoop. Dit jaar mag het wél doorgaan zij het in een aangepaste versie. Twee bands zullen het hoofdpodium vullen: meidenband SHE en Little Stef, Flora-Liveband van het eerste uur.

SHE is een nieuw opgerichte band met vijf meiden: muzikale medleys en mashups worden met energie, maar ook vakwerk gespeeld in combinatie met een flitsende lichtshow en special effects. Ze brengen stevige rockclassics, maar ook dance en ‘guilty pleasures’ komen zaterdag voorbij op Flora Live. “We zijn in 2020 opgericht, midden in de coronatijd, en we staan te popelen om de Nederlandse tenten en feestzalen op zijn kop te zetten” zegt Babs van SHE. “We zijn allemaal geschoolde muzikanten en we zijn van plan om heel ver te komen met SHE. We komen uit de school van Waterproof Shampoo van Thijs Mansier. Hij begeleidt ons samen met Ferry Gieskes en dat zie je terug op het podium. Net als WPS knallen wij er op los en stoppen we pas als de zaal op zijn kop staat.”

“We hebben er enorm veel zin in, want we weten dat Flora een prachtige zaal is om te spelen en dat Flora Live garant staat voor een avond gezelligheid en feest. En samen met Little Stef zien we helemaal zitten. Steffie en haar mannen hebben hun sporen inmiddels wel verdiend in Boskoop en omgeving en we zijn heel benieuwd hoe het zaterdag zal gaan. Bij elkaar zijn we een combinatie die voor iedereen wel wat leuks te bieden heeft. Dus jong, oud, rock of pop, voor elke muziekliefhebber is er wat te halen zaterdag. En sowieso staat de biertap weer open en kun je gezellig je vrienden opzoeken”.

Stephanie van Bunningen, zangeres van Little Stef: “Na ruim anderhalf jaar stil te hebben gestaan zijn wij er ook wel weer aan toe om te knallen op Flora Live. Ondanks dat we nauwelijks live hebben opgetreden is er wel veel gebeurd in de band. Van treurige dingen tot en met twee baby’s. Riff is de zoon van bassist Joost en zelf heb ik Duuk gekregen. Maar juist door al die levensgebeurtenissen is het heerlijk om op het podium te staan en even lekker met zijn allen muziek te maken en een feestje te bouwen. We vinden het best spannend, want we staan in een wat aangepaste bezetting op het podium en we spelen een flink aantal nieuwe nummers die we nog nooit buiten de oefenruimte gespeeld hebben. Maar we hebben er heel erg veel zin zaterdag.” 

Vrienden van Flora Live. Flora Boskoop, Parklaan. Zaal open om 20.00 uur, aanvang 20.30 uur (einde 24.00 uur). Entree 10 euro. “Coronacheckapp verplicht.”