In stijl met Serengeti zonnebril op Serengeti fiets

Nieuws
Saskia Bezuijen is de gelukkige winnaar van een fiets.
Saskia Bezuijen is de gelukkige winnaar van een fiets. Foto: Tuijn Optiek & Juwelier

ALPHEN AAN DEN RIJN- Sommige mensen hebben geluk, zoals Saskia Bezuijen. Saskia kocht in juni een Serengeti zonnebril bij Tuijn Optiek & Juwelier in Alphen aan den Rijn en eind september ontving zij het verrassende telefoontje dat ze daarbij de stadsfiets van hetzelfde merk had gewonnen. Het ophalen van de fiets was een feestelijk moment. Saskia woont in de Meije, dus ze kon de fiets meteen uittesten, uiteraard met haar zonnebril op. De Serengeti actie was een samenwerking van Tuijn Optiek en het merk Serengeti.

De bovengenoemde actie maakte deel uit van de 130 jaar Tuijn festiviteiten: Tuijn bestaat namelijk 130 jaar. Door middel van allerlei acties, een bijzondere attentie of andere speciale promoties schenkt Tuijn dit jaar aandacht aan haar 26ste lustrum. Wilt u op de hoogte blijven? Kijk dan voor alle activiteiten op www.tuijnoptiek.nl, www.tuijnjuwelier.nl of volg ze op hun Facebook- of Instagrampagina’s.

Een glaasje bubbels en een passend cadeau

Al 130 jaar in Alphen

Op 7 april was het 130 jaar geleden dat Willem Tuijn zich in Alphen aan den Rijn vestigde. De deuren van zijn winkel openden in de Hooftstraat en zijn werkzaamheden als horlogemaker begon. Na al deze jaren en 4 generaties later is de horlogemaker Tuijn uitgegroeid tot een juwelier/diamantair/optiek bedrijf dat inmiddels al enkele jaren is gevestigd aan de de Aarkade in Alphen. Verder heeft Tuijn Optiek nog een zevental vestigingen: in de Herenhof in Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Hazerswoude-Dorp, Oudewater en sinds begin dit jaar ook in Hillegom, Noordwijk en Oegstgeest.

Keuze stijl

Wat in al die 130 jaar niet is veranderd, is naar eigen zeggen de keuze voor stijl en kwaliteit. “Wij onderscheiden ons met onze stijlvolle moderne winkels, en moderne collecties, maar bovenal staan onze medewerkers bekend om hun zorg en aandacht voor de wensen van haar klanten”, stelt de zaak. “Zo wordt voor iedere juweliersklant het mooiste of best bijpassende sieraad of horloge gezocht en hoort er bij het uitzoeken van een paar trouwringen een glaasje bubbels en een passend cadeau.” 

Oogmeting

De medewerkers zijn volgens Tuijn Optiek gespecialiseerd ‘in het doen van een nauwkeurige oogmeting met de modernste meetapparatuur’. Bij deze oogmeting hoort ook een oogdrukmeting en een algehele gezondheidscheck van het oog. Na de meting wordt op basis van de werkzaamheden, dagelijkse bezigheden en sportactiviteiten van de klant de geschiktste bril uitgezocht.