WIN: 50 euro voor diner bij Millennium

Nieuws
Wie weet eet jij straks, met 50 euro korting, bij Millennium.
Wie weet eet jij straks, met 50 euro korting, bij Millennium. Foto: chika_milan - stock.adobe.com

ALPHEN AAN DEN RIJN- Goed nieuws voor de smulpapen onder ons: onlangs zijn de deuren van restaurant Millennium aan de Uranusstraat 500 in Alphen aan den Rijn écht geopend. We spraken vorige maand eigenaar David Dimsa. En goed nieuws: we mogen een waardebon van 50 euro weggeven.

Internationaal geïnspireerd

“Wij hebben een internationaal geïnspireerde keuken, met gerechten uit Italië, Griekenland, de Balkanlanden, en uiteraard ook uit Nederland: van pasta Carbonara tot Sac Kavurma, van mixed tapas tot zeetong, en nog heel veel meer. Wij werken met verse kwaliteitsproducten en eigen recepten en een groot deel van de gerechten is huisgemaakt”, vertelde David aan deze krant.

“Van dinsdag tot en met zondag kunnen gasten vanaf 11.00 uur bij ons genieten van koffie met gebak, een lunch, een borrel of een diner. Ook het afhalen en bezorgen van gerechten behoort tot de mogelijkheden.”

Winnen: waardebon Millennium van 50 euro

Gek op lekker eten? Dat komt mooi uit, want we mogen een waardebon van 50 euro weggeven om te besteden bij Millennium! 

Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden voor de nieuwsbrief via het formulier hieronder. En het is win-win, want daardoor ontvang je óók nog eens wekelijks de belangrijkste Alphense, Nieuwkoopse en Kaag en Braassemse nieuwtjes én andere exclusieve acties.

De actie loopt t/m 3 november. De winnaar krijgt vanzelf bericht.

Meer weten? Volg de pagina van Millennium op Facebook: https://www.facebook.com/millenniumalphen/..