Stichting houdt open koffie voor werkzoekenden

Nieuws
Het onderwerp van de open koffie is:  “Vacatures en banen in overvloed, maar toch kom ik niet aan de bak. Hoe kan dat?”
Het onderwerp van de open koffie is: “Vacatures en banen in overvloed, maar toch kom ik niet aan de bak. Hoe kan dat?” Foto: Archief

ALPHEN AAN DEN RIJN- Stichting WerkVinden in Alphen aan den Rijn houdt dinsdag 7 december een open koffie. Het onderwerp is: ‘Vacatures en banen in overvloed, maar toch kom ik niet aan de bak. Hoe kan dat?’. De open koffie begint om 10.00 uur in bibliotheek Rijn en Venen. Volgens de stichting ben je met andere werkzoekenden die hetzelfde ervaren om daar samen van gedachten over te wisselen. Deelname aan de open koffie is gratis.

De stichting nodigt mensen die zich herkennen in het onderwerp uit om vrijblijvend en zonder (voor)oordelen over het vinden van een nieuwe baan te praten. WerkVinden is een vrijwilligersorganisatie die werkzoekenden in de regio helpt bij het vinden van werk. De hulp van de stichting bestaat onder meer uit: lezingen, workshops, informatiebijeenkomsten netwerken/wandelen en individuele begeleiding. “Het doel is het vinden van een (nieuwe) baan, een betere baan of om als zzp’er aan de slag te gaan.” 

Extra informatie

Door de coronaregelen is vooraf aanmelden verplicht. Dat kan via www.werkvindenalphen.nl/agenda. Het dragen van een mondkapje is in de bibliotheek verplicht evenals 1,5 meter afstand houden. De bibliotheek is gevestigd aan de Aarkade 10 in Alphen aan den Rijn.