Kerstpakkettenactie in Alphen aan den Rijn

Nieuws
De Kerstpakketenactie gaat dit jaar ook door
De Kerstpakketenactie gaat dit jaar ook door Foto: DPA

ALPHEN AAN DEN RIJN- De Kerstpakkettenactie in Alphen aan den Rijn van de DPA (Diaconaal Platform Alphen) heeft dit jaar ook plaats en het doneren van producten voor de pakketten is nog steeds mogelijk. De actie is er om iedere Alphenaar, van wie iemand vindt dat hij of zij een steuntje in de rug verdient, een kerstpakket of kerstattentie te bezorgen, meent de organisatie. 

De producten kunt nog van tot en met 10 december inleveren bij Stichting Help Anders uit Alphen. De website is intussen gesloten voor het opgeven van adressen om een kerstpakket te bezorgen. De volgende producten kunt u doneren: chocola, blikjes tonijn, toastjes, zoutjes, chips, thee, chocolademelk, vruchtensap, ragout, ragoutbakjes, knakworstjes, blikken fruitcocktail, soep, zoet broodbeleg, bodylotion, aftershave, eau de toilette, zeep, kaarsen, koekjes, nootjes, houdbare slagroom, snoep, muesli en klein speelgoed. Gezien de huidige omstandigheden is er ook een optie om financieel te ondersteunen; de organisatie meent dan de boodschappen te doen. “Maak uw gift over op NL97 INGB 0008 2112 64 t.n.v. RVK, Diaconaal Platform Alphen a/d Rijn, inzake Kerstpakkettenactie, uw gift is zeer welkom.”

“De pakketten worden gemaakt door en voor Alphenaren. Veel vrijwilligers hebben zich al aangemeld maar voor het inpakken kunnen er nog enkele vrijwilligers geplaatst worden. Dus meldt u aan als inpakker. Op kerstpakkettenactie-alphenaandenrijn.nl is te vinden wanneer uw hulp gewenst is. Uw inzet is hard nodig en wordt zeer gewaardeerd”, aldus de organisatie. Ook dit jaar steunt Junis Kinderopvang de actie: op Junis locaties worden donaties ingezameld en Junis sponsort de kerstkaarten voor bij de pakketten. De pakketen zijn voorzien van een tekening van de kinderen.

Stichting Help Anders is gevestigd aan de Briljantstraat 64a en de producten kunnen dagelijks tussen 09.00 en 12.00 uur worden ingeleverd. Maandag en vrijdag tot 17.00 uur en op zondag 12 december tussen 11.30 en 13.00 uur. Het verzoek is geen alcoholhoudende dranken, wasmiddelen, verse producten of producten waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden te doneren.