Schitterende Seniorendagen in de bibliotheek

Nieuws
De seniorendagen zijn in december en januari.
De seniorendagen zijn in december en januari. Foto: Bibliotheek Rijn en Venen

ALPHEN AAN DEN RIJN- Bibliotheek Rijn en Venen in de gemeente Alphen aan den Rijn houdt in december en januari de Schitterende Seniorendagen. In samenwerking met verschillende partners is er volgens de bieb een breed aanbod aan activiteiten. Alle activiteiten zijn gratis en soms inclusief een hapje en drankje.

Ontmoet leeftijdsgenoten tijdens één van de activiteiten, zoals creatieve workshops, mooie concerten, een muziekquiz, Tour d’Amour of vrolijke beweegbingo. Ben je op zoek naar goed gezelschap, een luisterend oor, of iets leuks om te doen, kom naar de bibliotheek”, aldus de bibliotheek. 

De meeste activiteiten hebben plaats in de bibliotheek in Alphen Centrum gevestigd aan de Aarkade 10, de andere activiteiten in de andere bibliotheekvestigingen of op locatie bij woonzorginstellingen. De activiteiten zijn kleinschalig, vanzelfsprekend op voldoende afstand van elkaar en met vaste (zit)plaatsen.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops en andere activiteiten kan via de website, bij de infobalie in de bibliotheek of telefonisch via 0172-475771 Voor een overzicht van alle activiteiten kunt u naar de website: https://www.bibliotheekrijnenvenen.nl/activiteiten/schitterende-seniorendagen .