Abdullah Sari nieuwe hoofdtrainer BSC’68

Sport
Abdullah Sari is de nieuwe hoofdtrainer bij BSC'68.
Abdullah Sari is de nieuwe hoofdtrainer bij BSC'68. (Foto: archief)

BENTHUIZEN - Abdullah Sari is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer voor het nieuwe seizoen bij BSC’68 uit Benthuizen. Sari is in het verleden trainer geweest bij GDA (zondag) en SVH. 

Sari loopt nu, in het kader van zijn opleiding voor de UEFA-A trainerslicentie, stage bij Scheveningen. “Wij zijn als vereniging blij dat we al snel een waardige opvolger voor Marco Lange hebben kunnen vinden en wensen Abdullah heel veel (sportief) succes en plezier toe”, vertelt de vereniging. De club maakte in december bekend dat Lange aan het einde van het seizoen afscheid nam. 

Bij de aanstelling van Lange in 2019 als trainer van de selectie van de Benthuizenaren was een gebruikelijke driejarige termijn het uitgangspunt. “In samenspraak is besloten om ons ook aan deze termijn te houden. Dat betekent dat BSC’68 en Marco aan het eind van dit seizoen op een goede, elkaar begrijpende en respectvolle manier en met goede herinneringen en fijne ervaringen uit elkaar gaan”, stelt de club. 

De vereniging

De voetbalvereniging is opgericht in 1968. Het elftal van de club speelt in de Vierde klasse zaterdag. De club staat momenteel derde in de competitie, VV Groeneweg staat eerste.