Actie: Steun de politie in deze zware tijd

Algemeen
De politie krijgt steun van Amsterdammers.
De politie krijgt steun van Amsterdammers.

AMSTERDAM - Count Me In roept Amsterdammers op onderdeel te worden van de Blauwe Hartjes Brigade. De politie heeft het zwaar te verduren deze dagen.

Anna van Dam van Stichting Present: “Wij weten dat er veel meer lieve Amsterdammers dan relschoppers zijn. Dat willen we de politie laten merken!” Ons doel is om hen deze week te laten zien dat we aan ze denken en de politie steunen in deze ingewikkelde tijd. Maak kaarten, knutsel hartjesslingers, en breng ze langs bij een politiebureau bij jou in de buurt. Hoe vet zou het zijn als alle bureaus in de stad blauw kleuren met hartjes die we allemaal zelf geknutseld en gemaakt hebben.”

Count Me In is een samenwerking van vier Amsterdamse vrijwilligersorganisaties: Serve the City, Burennetwerk, Ympact020 en Present. Zij deden in maar vorig jaar een eerste gezamenlijke online actie om vrijwilligers te werven.

Voor de actie voor de politie kan iedereen direct zelf aan de slag door een foto van je actie delen op social media met #CountMeIn. Op de website www.countmein.nlof natuurlijk op Pinterest kan iedereen terecht voor knutselinspiratie. Een politiebureau in de buurt is te vinden via www.politie.nl.

Voor meer informatie: countmein.nl.