Holland & Barrett, specialist in natuurlijke gezondheid

Partnerbijdrage
Het vernieuwde filiaal van Holland & Barrett op het Osdorpplein.
Het vernieuwde filiaal van Holland & Barrett op het Osdorpplein. (Foto: aangeleverd)

OSDORP- De winkel van Holland & Barrett aan het Osdorpplein 390 is weer geopend. De winkel is compleet verbouwd en ingericht volgens nieuw concept waarbij het winkelen een heel nieuwe beleving is. Een oase van rust waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke materialen en planten. Benieuwd? Kom snel langs en ervaar het zelf!

Over Holland & Barrett

Holland & Barrett is al 150 jaar specialist op het gebied van voedingssupplementen, natuurlijke beautyproducten en gezonde voeding. Sinds de overname van gezondheidsketen De Tuinen in 2003 is Holland & Barrett ook actief op de Nederlandse markt en is het assortiment sindsdien flink uitgebreid.

Gezond van binnen, stralend van buiten

Wat gelijk is gebleven is het uitgangspunt dat alle producten hun basis vinden in de natuur en het persoonlijk en deskundig advies waarmee winkelmedewerkers dagelijks de klanten helpen bij hun zoektocht naar de juiste producten. Alle adviezen worden zorgvuldig afgestemd op ieders persoonlijke situatie. Zo helpt Holland & Barrett jou om je gezond van binnen en stralend van buiten te laten voelen.

Clean Beauty

Wat je niet eet, smeer je ook niet op je huid! Met producten van natuurlijke oorsprong, ben je verzekerd van beautyproducten zonder sulfaten en parabenen. Ook microplastics zijn uit den boze en vervangen voor natuurlijke alternatieven zoals zeezout, suiker of vermalen bamboestengels. Beter voor je huid en het milieu.

Gezonde voeding & supplementen

Laat je ook adviseren op het gebied van gezonde voeding en supplementen. Wil je je weerstand een extra boost geven of heb je extra ondersteuning nodig voor bij het sporten? Met een ruim assortiment aan voedingssupplementen, sportvoeding, (glutenvrij) bakproducten, noten, zaden & gedroogde vruchten en superfoods is er voor ieder wat wils.

Benieuwd naar het volledige aanbod? Kijk op www.hollandandbarrett.nl voor alle acties en bestel eenvoudig online of bezoek de gloednieuwe winkel aan het Osdorpplein in Amsterdam.