Amsterdamse Baan en Lijnderbrug opgeknapt

Algemeen

HAARLEMMERMEER/NIEUW-WEST - De Amsterdamse Baan wordt tussen de Lijnderbrug en de rotonde opgeknapt en ook Lijnderbrug zelf. De werkzaamheden hiervoor zijn deze week al begonnen en duren tot en met 19 maart.

Vialis vervangt en test een aantal installaties aan de Lijnderbrug, zoals de besturingsinstallatie, diverse cameramasten, camera-installatie, omroepinstallatie en slagbomen. Maandag 22 en dinsdag 23 februari: is de brug van 22.00 tot 5.00 uur dicht voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel over de brug maar met vertraging.

Van 1 maart tot en met 19 maart worden de Lijnderbrug en Amsterdamse Baan afgesloten. De aannemer begint op maandag 1 maart met de werkzaamheden aan de rijweg en het fietspad van de Amsterdamse baan tussen de Lijnderbrug en de rotonde en aan het brugdek van de Lijnderbrug. Er wordt van 7.00 tot middernacht gewerkt, ook in het weekend.
De brug krijgt een nieuwe asfalt laag en een fundering. De rijweg en het fietspad zijn in deze periode afgesloten.
Van 1 maart tot en met 7 maart is het fietspad tussen de Akerdijk en de Amsterdamse Baan afgesloten. Fietsers worden met borden langs de werkzaamheden geleid. De gemeente Haarlemmermeer belooft zo min mogelijk overlast, maar er moet wel rekening mee worden houden.

Vragen over de werkzaamheden via: Ron de Lange tel. 0900 1852 of via een mailtje naar info@haarlemmermeer.nl, o.v.v. van ‘Amsterdamse Baan’.