Jonge makers zorgen voor ideeën schoon Plein 40-45

Algemeen
Wie heeft er leuke content voor Plein 40-45.
Wie heeft er leuke content voor Plein 40-45. ((Foto: Pr ))

NIEUW-WEST - Na de liedjes- en de tassenwedstrijd organiseert het Schoonste Plein een nieuwe wedstrijd voor Plein 40-45. Jonge makers uit Nieuw-West en omstreken maken kans op 750 euro om hun idee tot leven te brengen in samenwerking met team Schoonste Plein en haar partners.

De organisatie zoekt content om meer bewustzijn te creëren op de collectieve verantwoordelijkheid van een schoner plein. Met deze wedstrijd wordt originele content gezocht, van een Instagram-story tot een TikTok-dansje op het plein. De content moet wel digitaal zijn en over ‘een schoner plein 40-45’ gaan en door inwoners van Nieuw-West en omstreken gemaakt.

Actieve bewoners

Naast een geldprijs krijgen de winnaars de kans om hun idee verder uit te werken in samenwerking met het team van actieve bewoners. Voor meer informatie en aanmelding: https://www.newmetropolisnieuwwest.amsterdam/schoonste-plein. Per persoon kan er maar één keer iets worden ingezonden. Aanmelden kan tot 31 maart.

Inzendingen worden beoordeeld op originaliteit, onderwerp en creativiteit. Er worden twee winnaars gekozen. De uitgekozen inzendingen worden door New Metropolis, Het Schoonste Plein, Pakhuis de Zwijger op alle sociale kanalen gedeeld.