De Meervaart: ‘Nieuw-West heeft ons gemaakt, en wij maken Nieuw-West’

Algemeen
De Meervaart speelt een grote rol in Nieuw-West.
De Meervaart speelt een grote rol in Nieuw-West. (Foto: Brandeisfotografie)

NIEUW-WEST - Theater De Meervaart is op zoek naar mensen die een bijzondere band hebben met Nieuw-West en die hun ervaringen en toekomstvisie willen delen.

Online plaatste het theater de afgelopen maanden al verschillende interviews met bewoners van- en betrokkenen bij het stadsdeel. Onder de noemer ‘De Droom’ wordt onder andere ingegaan op de toekomst die zij zien voor Nieuw-West en de rol die de Meervaart daarin nog sterker kan vervullen. Wat betekent de Meervaart en de omgeving voor een bewoner van Nieuw-West? Wat maakt Nieuw-West zo uniek? Wat is jouw droom voor de Meervaart en Nieuw-West?

Video-impressie

Op de pagina www.meervaart.nl/dedroom zijn de interviews terug te lezen en is er mogelijkheid om de Meervaart ook te laten weten wat Nieuw-West voor iemand betekent. De pagina start bovendien met een prachtig geschoten video-impressie van Nieuw-West en haar inwoners.

Verbindt

De korte film, gemaakt door Mals Media in opdracht van de Meervaart, is een ode waarin wordt gevat wat mensen verbindt onder het motto: ‘Nieuw-West heeft ons gemaakt, en wij maken Nieuw-West’.

Meer informatie: www.meervaart.nl.