Tafeltennissen bij TTV Amsterdam: uitdagend maar ook gezellig

Algemeen
TTV Amsterdam heeft veel jeugdleden, maar er kan nog meer bij.
TTV Amsterdam heeft veel jeugdleden, maar er kan nog meer bij. (Foto: Pr)

NIEUW-WEST - Tafeltennisvereniging Amsterdam heeft een van de grootste jeugdafdelingen van de regio en goede trainers. Daardoor groei je snel, zo merkt de vereniging. Niet voor niets worden er nieuwe jeugdleden gezocht om de gelederen te versterken. 

Vanaf 10 september kan er elke maandag en vrijdag tussen 17.00 en 18.00u vrijblijvend een proeftraining worden gevolgd in Sporthal Laan van Spartaan naast OLVG West. Tijdens de Amsterdamse Sportweek is er op woensdag 22 september van 18.00 en 19.00 uur een introductietraining speciaal voor meisjes.

Intensief

Er kan op elke leeftijd worden gestart met tafeltennis, maar tussen 8 en 12 jaar is het volgens de vereniging een ideaal. moment. Tijdens de trainingen werken de leden toe naar verschillende levels, wat uitdagend is. De jeugdleden trainen een tot drie keer per week en de trainingen zijn intensief maar ook gezellig. Bovendien trainen nationale topspelers en gezelligheidsspelers bij TTV Amsterdam naast elkaar. Er zijn bijna even veel jongens als meisjes onder de jeugdleden. Naast tafeltennis zijn er ook gezelligheidsactiviteiten en zetten de leden zich in voor de stad.

Contributie

TTV Amsterdam vindt het belangrijk dat sport voor elk kind bereikbaar is. Met Stadspas of vergelijkbaar inkomen kan de contributie door het Jeugdfonds Sport worden betaald. Voor wie zich aanmeldt voor de proeftraining op 22 september ligt een oefenbatje klaar. Aanmelden kan via: info@ttvamsterdam.nl. Voor meer informatie www.ttvamsterdam.nl.