Griezelen in de herfstvakantie

Algemeen
Gruwel en griezel tijdens het spelfestijn.
Gruwel en griezel tijdens het spelfestijn. (Foto's: Pr )

HAARLEMMERMEER - In de herfstvakantie, 19 tot en met 22 oktober organiseert Team Sportservice leuke activiteiten.

Zo is er een gruwel en griezel spelfestijn voor kleuters, en spannende Halloween lasergame voor de grotere kinderen en 3x3 basketball voor jongeren.

Plezier

Elke schoolvakantie organiseert Team Sportservice Haarlemmermeer sport- en spelactiviteiten. Het doel van het evenement is om kinderen plezier te laten beleven aan sportieve activiteiten en ze lekker in beweging te krijgen. Het is tevens een mooie manier om kinderen enthousiast te maken voor de wekelijkse activiteiten die team sportservice Haarlemmermeer aanbiedt. Het sport- en spelprogramma verschilt per vakantie en is altijd een groot succes.

Deze herfstvakantie staat het volgende op het programma: gruwel en griezel spelfestijn voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar. Kinderen kunnen meedoen als heks, spookje of dracula.

Lasergamen

Halloween lasergamen is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Het wordt extra spannend met griezels, lichtflitsen en spoken. Kinderen zijn welkom om verkleed en geschminkt en samen met vriendjes mee te doen.

3x3 basketball is de snelst groeiende urban teamsport ter wereld. Schakel samen met je vrienden de andere teams uit tijdens deze leuke herfstvakantie activiteit. deelnemen kan door jongeren van 12 tot en met 18 jaar en is gratis.

Voor meer informatie en aanmelden: www.teamsportservice.nl.

Lasergamen is voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar.