Love is in the air bij Chicken Haalhaal

Algemeen
Er kan nog twee weken worden genoten van de smakelijke avonturen van Chicken Haalhaal.
Er kan nog twee weken worden genoten van de smakelijke avonturen van Chicken Haalhaal. (Foto: Pr)

NIEUW-WEST - Het was even spannend de afgelopen week. Kon de nieuwe buurtsoap doorspelen, of gooide Corona wederom roet in het eten van afhaalrestaurant Chicken Haalhaal. Het feuilleton over eigenaresse Firuze die zich ten tijde van de eerste lockdown genoodzaakt zag haar kapperszaak te sluiten en een afhaalrestaurant te beginnen, blijft de gemoederen bezig houden. Gelukkig mag Chicken Haalhaal open blijven en kan er nog twee weken worden genoten van de smakelijke avonturen.

Volop liefdesperikelen in het afhaalrestaurant van Firuze deze week. Eylem het nichtje van Firuze is akkoord gegaan met een huwelijk met de man die haar vader had uitgekozen. De scharrel van bezorgster Neeltje, ud speler Ziad Ghojal, beroert haar hart met een prachtig lied.

Gevaarlijk bezoek

Als Neeltje vlak daarna een scooterongeluk krijgt en niet kan werken, staat Eylems oude liefje Justiano weer op de stoep.

Firuze neemt Justiano in dienst in de hoop Eylem op andere gedachten te brengen. Zij ziet haar nichtje liever in de armen van de mooie Justiano. Maar Eylem dreigt met ontslag, tot de komst van een inspecteur alles weer in een ander licht zet. En Fred? Die richt zijn pijlen op Firuze en oefent een Turkse tango om haar hart te veroveren…

Kaarten

De afleveringen zijn afzonderlijk te bezoeken, het geeft niet als je er eentje mist. MidWest Amsterdam, Cabralstraat 1 op: zondag 21 en 28 november om 17.00 en 20.30 uur. De Vlugt, Burgemeester de Vlugtlaan 125 op: maandag 22 en 29 november om 20.00 uur.

Kaartverkoop www.podiummozaiek.nl.