Talkshow ‘Nieuw West Draait Door’

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - De dagen zijn grijs en de pandemie beheerst nog steeds ons leven. Hoe houd je het vol in deze tijd? Maandag 17 januari spreken Samuel Groenewoud en Nellie van Voornveld met gasten uit Nieuw-West hierover. Deze online talkshow over Blue Monday begint om 20.00 uur.

De volgende gasten zijn uitgenodigd: Wasilis Psathas, opbouwwerker in Osdorp en helpt bewoners om mentaal weerbaar te blijven; Astrid Melchers, praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk en ziet daar veel patiënten die te maken hebben met eenzaamheid en gebrek aan perspectief. Ook komt een jonge ondernemer aan tafel, die vertelt wat de lockdowns betekenen voor zijn bedrijf en in zijn sociale leven.

Vanuit De Ark

‘Blue Monday’ wordt uitgezonden vanuit de Ark, een kerk in Slotervaart. De bedoeling van de talkshow is om er achter te komen naar wat er leeft onder inwoners van Nieuw-West.

De talkshow wordt live uitgezonden via https://kerkdienstgemist.nl/stations/1995-Regenbooggemeente-in-De-Ark, maar is ook op een later tijdstip nog terug te kijken. Voor meer informatie: www.regenbooggemeente.nl.