Young professionals werken aan hun skills bij Grote Spelers

Algemeen
Young professionals op zoek naar hun droombaan.
Young professionals op zoek naar hun droombaan. (Foto: Pixabay)

NIEUW-WEST - In februari begint een nieuwe Academy: Grote Spelers, hét platform voor young professionals in Nieuw-West waar jongeren met potentie worden klaargestoomd voor hun droombaan. Hoe goed ken jij jezelf? Wat is je droombaan? Weet je eigenlijk wel wat je wil en wie is jouw voorbeeld? Logisch als je daar niet meteen het antwoord op weet. De Academy helpt daarbij. 

Samen met andere gedreven young professionals uit Nieuw-West wordt er gewerkt aan persoonlijke en professionele skills. Hierdoor leren jongeren zichzelf beter kennen, vergroten zij hun netwerk en bereiden zij zich voor op hun droombaan. Dit allemaal onder begeleiding van trainers en professionals uit het werkveld. Een kickstart voor de carrière.

Eerste Academy

Vorig jaar is de eerste Academy van start gegaan. Er deden 13 jongeren mee uit Nieuw-West. Eén van de deelnemers was Sevval (21): “Tijdens de Academy hield ik me in een hechte groep deelnemers bezig met mijn WHY, de basis van mijn handelen en met het versterken van mijn professionele skills. Dat bood veel inzichten. Ik heb in de Academy super veel geleerd en ben klaar om aan de slag te gaan in een baan die bij mij past. Daarnaast heb ik een nieuw netwerk van professionals en young professionals opgebouwd die ik zeker vast zal houden.”

Programma

Wie mee wil doen aan de Academy kan in februari met één van de twee groepen starten. Er is één avond per week een training van drie uur. Dit is een dinsdag of een donderdag. Er zijn nog plekken beschikbaar. Aanmelden via de website van Grote Spelers, dan wordt er daarna zo snel mogelijk contact opgenomen.

De Academy is een fysiek programma en gaat alleen door als de coronamaatregels het toelaten. Als dit niet het geval is, wordt de Academy verplaatst naar een latere datum dit jaar.