Tabakzaak Cigo in nieuwe handen

Partnerbijdrage
De oude eigenaren van Cigo, Wim van Vuure en John Monnik.
De oude eigenaren van Cigo, Wim van Vuure en John Monnik. (Foto: )

NIEUW-WEST - Na bijna 15 jaar aanwezigheid aan het Osdorpplein 630 gaat de tabakszaak en gemakswinkel van John Monnik en Wim van Vuure over in andere handen. De zaak is verkocht aan Jeffrey van Vuure en Bobbie van Etten. Zij hebben ervaring in de branche en hebben zelfs nog een zaak op het Waterlandplein in Noord.

Geen feestelijk moment door corona

John gaat van zijn pensioen genieten en Wim blijft nog drie dagen in dienst van beide heren in de winkel aanwezig, Jacqueline en Anneke blijven als werknemers ‘gewoon’ in dienst. Klanten zullen niet zoveel van de verandering merken.

Assortiment

Vooralsnog blijft het assortiment nog het zelfde; wenskaarten, lectuur, kranten en uiteraard alle producten van Nederlandse Loterij zijn nog steeds verkrijgbaar. Ook de spellen die voor ‘samen spelen’ worden georganiseerd blijven beschikbaar.

Vertrouwen

De oude garde dankt klanten voor de jarenlange klandizie en het in hun gestelde vertrouwen. Ook in de nieuwe bezetting blijft de zaak een plek waar buurtbewoners terecht kunnen voor een boodschap en een gezellig praatje.

Door corona is er geen feestelijke bijeenkomst om de wissel van de wacht te vieren.