Word sponsor Jeugdafdeling Hovocubo

Partnerbijdrage
Word sponsor en groei mee naar de top.
Word sponsor en groei mee naar de top. (Foto: Foto van Dana)

HOORN - Met grote namen zoals Soufiane Touzani en Simon Tahamata heeft de jeugdafdeling van zaalvoetbalclub Hovocubo regelrechte toppers aan zich verbonden. Het zegt alles over de ambities van de club, want de jeugdafdeling van Hovocubo wil naar de top van het Nederlandse zaalvoetbal. Groei jij mee? Word sponsor en groei mee naar de top!

Soufiane Touzani weet als geen ander hoe je van iets kleins iets heel groots kan maken. Als kleine jongen met een grote voetbaldroom stelde hij noodgedwongen zijn toekomst bij en werd Nederlands bekendste vertegenwoordiger van het straatvoetbal. Op YouTube bereikt Touzani een miljoenenpubliek. Hij staat als Ambassadeur van de jeugdafdeling van Hovocubo aan de voet van onze missie: Samen naar de Top. 

Met het thema Samen naar de Top ambieert de vernieuwde jeugdopleiding van Hovocubo binnen 5 jaar jonge talenten te begeleiden naar de FUTSAL eredivisie. Oud-international Every Janzen geeft samen met een team van ervaren trainers de jeugd de kans en ruimte zich te ontwikkelen op alle noodzakelijke vaardigheden. Hovucubo biedt de jeugd naast de reguliere trainingen leerzame clinics van onder meer Simon Tahamata (AJAX) en Soufiane Touzani (TV, YouTube).

Kracht van sponsoring 

Sporten staat in het algemeen voor ontspanning, presteren, plezier, een goede gezondheid en samenwerking. Allemaal zaken waar een bedrijf als sponsor graag mee geassocieerd wil worden. De maatschappelijke en economische kracht van voetbal is groot. Het uitbreiden van de jeugdafdeling van Hovocubo verbindt mensen met elkaar en stimuleert niet alleen een sociaal, maar ook een zakelijk netwerk. 

Waarde van sponsoring

Als sponsor van een of meerdere teams van Hovocubo Jeugd geniet je van extra naamsbekendheid en een positief effect op het imago van je merk. Tegelijkertijd brengt sponsoring een groot fiscaal voordeel met zich mee: een zakelijke sponsor kan 100% van de sponsorkosten aftrekken van de belasting.

Sponsor pakketten 

1K Gold Member sponsort 1 team: naast eeuwige roem voor een jaar lang je logo op de voorkant shirt van 1 team + media-uitingen + 10 spelerbanners. Dit pakket kost 1500 euro

8K Platinum Member sponsort 8 teams: naast eeuwige roem voor een jaar lang je logo op de mouw shirt van 8 teams + media-uitingen + 80 spelerbanners. Dit pakket kost 3000 euro. 

24K Diamond Member sponsort 24 teams: naast eeuwige roem voor een jaar lang je logo op de rug shirt van 24 teams + media uitingen +  240 spelerbanners. Dit pakket kost 9000 euro. 

Meer weten? Kijk op www.hovocubo.nl of mail naar jeugd@hovocubo.nl voor vragen.