Finale creatief talentwedstrijd nadert

Nieuws

NOORD - De finale van de creatief talentwedstrijd van Cartoon Network nadert. De afgelopen maanden hebben al honderden kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 14 jaar hun meest bijzondere creatie ingestuurd voor de Europese wedstrijd Imagination Studios. Kinderen die dat nog niet hebben gedaan, kunnen dit nog tot zondag 1 november doen.

Cartoon Network roept daarom alle kinderen op om deze herfstvakantie nog even hun creatieve brein te gebruiken en hun mooiste tekening, beste script of meest unieke video in te sturen op www.cartoonnetwork.nl. Kinderen van 4 tot en met 14 jaar kunnen meedoen in drie categorieën van Imagination Studios. Jonge creatievelingen van 4 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met tekenen. De leeftijden van 8 tot 12 jaar hebben de mogelijkheid deel te nemen aan storyboard tekenen/scriptschrijven. Kinderen van 10 tot en met 14 jaar kunnen deelnemen aan film/animatievideo maken.
Via de website www.cartoonnetwork.nl kunnen kinderen tot zondag 1 november hun materiaal voor deelname insturen. Daarvoor hebben ze wel toestemming van hun ouders nodig, die tekenen voor vrijwaring. Zaterdag 14 november vindt in EYE Film om 13.00 uur de finale plaats. Daar worden de winnaars van de drie categorieën bekendgemaakt. Zij ontvangen enkele prijzen, waaronder een Wacom-tekentablet, de drukgevoelige Wacom Bamboo Stylus Fineline, een iPad en een tekenpakket van Staedtler.