(Foto: aangleverd)

De 1000 van het Noorderpark

NOORD - Tijdens het Noorderparkfestival, zondag 8 september, in Amsterdam-Noord organiseert de loop- en wandelgroep Noorderpark in Beweging van Stichting Doras voor het zevende jaar op rij 'De 1000 van het Noorderpark'. Een loop waarbij met elkaar 1000 kilometer wordt gelopen of gerold (als je een scootmobiel of kinderwagen hebt).

Het doel van 'De 1000 van het Noorderpark' is om zoveel mogelijk mensen in beweging te brengen. De prestatie staat niet voorop, belangrijker is het dat 'De 1000 van het Noorderpark' de mogelijkheid biedt om plezier te beleven aan het samen neerzetten van een prestatie.

Deelname is gratis. De loop is voor jong en oud, iedereen is welkom en ook de hond mag mee op pad. Deelnemers mogen ook een scootmobiel, rollator, rolstoel of bijvoorbeeld hoelahoep gebruiken. Alle meters die worden gewandeld, gerold of gerend worden opgeteld. Ook dit jaar hoopt de organisatie weer uit te komen op een gezamenlijke afstand van boven de 1000 kilometer. "We hebben medailles voor de deelnemers en mooie prijzen voor de meest bijzonder prestaties. Elk rondje is 1 kilometer en helpt ons dus naar de 1.000! Doe je ook mee? Met je buren, vriend(en) of alleen. Wees welkom, het is altijd een ontzettend gezellige bedoening", aldus de initiatiefnemers. De loop start om 12.00 uur. Er wordt verzameld bij de natuurspeeltuin in het Noorderpark. Voor meer informatie hebben of direct aanmelden kan contact opgenomen worden met Els Annegarn via nummer 06-10368298 of e.annegarn@doras.nl.


Meer berichten