NEMO is op drie locaties gratis te bezoeken tijdens Weekend van de Wetenschap.
NEMO is op drie locaties gratis te bezoeken tijdens Weekend van de Wetenschap. ((Foto: DigiDaan))

NEMO gratis open tijdens Weekend van de Wetenschap

AMSTERDAM - NEMO Science Museum in Amsterdam is 5 en 6 oktober op drie locaties gratis te bezoeken. NEMO Science Museum staat in het teken van energie, bij De Studio van NEMO op het Marineterrein kan een kijkje worden genomen op het bord van de toekomst en in het normaal gesproken gesloten depot van NEMO in Amsterdam-Noord zijn meer dan 19.500 unieke objecten uit de historische techniekcollectie van NEMO te bewonderen. Voor een bezoek tijdens Weekend van de Wetenschap is geen reservering of kaartje nodig.


De adressen: NEMO Science Museum, Oosterdok 2.Doelgroep: Alle leeftijden. Openingstijden van 10.00 tot 17.30 uur. Depot van NEMO Science Museum, Strekkerweg 41, Amsterdam-Noord
Doelgroep: Alle leeftijden. Openingstijden van 11.00 tot 17.00 uur. De Studio, gebouw 027A, Kattenburgerstraat 5 (Marineterrein Amsterdam). Er vaart een bootje tussen NEMO Science Museum en De Studio. Doelgroep: Primair gericht op volwassenen. Openingstijden van 10.00 tot 17.30 uur. Voor meer informatie weekendvandewetenschap.nl. Het landelijke Weekend van de Wetenschap, georganiseerd door NEMO, wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Meer berichten