Sociale druk en prestatiedrank, de hedendaagse werkelijkheid van de maatschappij van nu.
Sociale druk en prestatiedrank, de hedendaagse werkelijkheid van de maatschappij van nu. ((Foto: Anne Beentjes))

't Zonnehuis presenteert…

NOORD - In seizoen 2019-2020 opent het monumentale Zonnehuis in Amsterdam-Noord haar deuren voor de theaterserie ''t Zonnehuis presenteert... Een reeks vrijdagavondvoorstellingen van jonge, veelbelovende theatermakers. Op vrijdag 1 november (20.30 uur) is de bijzondere voorstelling 'Hotel Rock Bottom' te zien.

In een maatschappij met één beoogde levensweg staat Hotel Rock Bottom: een absurd re-integratie instituut dat zich presenteert als 'the perfect getaway'. De gasten -of beter gezegd cliënten- checken in wanneer ze niet aan de verwachting voldoen. Binnen de muren van Hotel Rock Bottom volg je een jonge vrouw die wordt getraind, geconditioneerd en gemanipuleerd. Afwijken van de norm is niet mogelijk.

Hoe gaan mensen om met druk en verwachting? Een onontkoombare vraag in de huidige maatschappij die bol staat van prestatiedrang. De sociale druk heeft de vijf jonge vrouwen van MAN || CO in haar greep genomen. Constant aan alle verwachtingen en eisen voldoen is onhaalbaar, maar falen lijkt al helemaal geen optie.

Met uitnodigende choreografieën prikkelt MAN || CO haar publiek en verleidt het tot lachen.

Kosten

Standaard: € 14,50 (ex. servicekosten). Huisvuilpas Amsterdam-Noord/ Stadspas/Vrienden Stadsherstel/studenten/CJP/65+: € 10,00 (ex. servicekosten)

Kaarten zijn verkrijgbaar via stadsherstel.eventbrite.nl, via zalen@stadsherstel.nl en via 020-5200090. Kijk voor meer informatie op www.stadsherstel.nl

Meer berichten