Leer trompet spelen bij Waterlandse Harmonie
Leer trompet spelen bij Waterlandse Harmonie ((Foto: aangeleverd))

Kinder en docent-concert van de Waterlandse Harmonie

WATERLAND - Wil jij weten hoe een trompet, saxofoon, trombone of klarinet klinkt als je er op blaast? Of een euphonium of een tuba? Of heb je enorm veel zin om eens een flinke roffel op een drumstel te geven? Dat kan allemaal!

Op zondagmiddag 3 november om 16.00 uur wordt in Ransdorp in dorpshuis de Beke een openbare muziekles gegeven van een half uur. Je kan meteen een paar noten leren spelen, of een ritme leren drummen en daarna meedoen aan een concertje. In dat concertje spelen ook de muziekdocenten van de Waterlandse Harmonie: Thomas Geerts op trompet, Paulina Kulesza op saxofoon, Thijs Zomer op klarinet, Mervyn Groot op drums en Fabian Vos op trombone.

De muziekles begint om 16 uur, en het concertje om 16.30. Na afloop kan je instrumenten uitproberen en de docenten zijn beschikbaar om vragen aan te stellen. Deelname is gratis.

Echt een instrument leren spelen? Bij de Waterlandse Harmonie krijgen kinderen en volwassenen privéles voor een betaalbare prijs. Het kan ook leuk zijn om samen met je kind een instrument te leren bespelen, en samen te spelen in het opleidingsorkest Een instrument kan meestal van de Harmonie worden geleend. Op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 repeteert het opleidingsorkest in de Beke in Ransdorp.

Opgeven kan via Facebook en de website van de Waterlandse Harmonie.

Meer berichten