Stem en beslis mee.
Stem en beslis mee. ((Foto: aangeleverd))

Verenigd Noord - Beslis mee

NOORD - Noord is aan het veranderen. Maar hoe behouden we het buurtgevoel en het dorpse karakter van Noord? 25.000 euro is beschikbaar gesteld voor de beste verbindende ideeën en u mag er op stemmen!

Laat u verrassen

Het verenigen van Noord gaat inwoners aan het hart. Wij zijn verrast door de mooie ideeën die zijn binnen gekomen en zijn benieuwd naar jullie mening. Het Stadsdeel organiseert daarom een feestelijke avond waarvoor u bent uitgenodigd.

Uw stem telt

Het eerste deel van de avond bestaat uit een informatiemarkt waar u zich kunt laten informeren over de plannen en kunt stemmen op uw favoriete plannen. Tijdens het tweede deel van de avond worden de plannen waarop het meeste is gestemd besproken.

Beslis mee

Het belooft een mooie avond te worden, met muziek, een gedicht, een hapje en een drankje en natuurlijk de plannen. Bent u ook zo benieuwd en wilt u meebeslissen? Kom dan langs op 7 november.

Waar en wanneer?

Datum: donderdag 7 november

Tijd: 19.00 (u bent welkom vanaf 18.30 uur)

Locatie: Burgerzaal, Stadsloket Noord

Sociale media

Misschien heb je het al voorbij zien komen: 25.000 euro voor de beste ideeën die Noord verenigen. Ben jij benieuwd naar de ingezonden plannen en wil jij je stem laten horen? Kom dan op 7 november naar de burgerzaal in Stadsloket Noord. Vanaf 18.30 uur ben je welkom om deze feestelijke avond bij te wonen, je te laten verrassen door de plannen en jouw stem te laten horen.

Meer berichten