Nieuwe bioscoop Amsterdam-Noord

NOORD - Euroscoop Amsterdam-Noord opent op maandag 25 november officieel haar deuren voor publiek. Vanaf die dag is Amsterdam-Noord een geweldige bioscoop rijker, die zich op korte termijn ontwikkeld tot een volwaardig cinema en leisure centrum.

Het Euroscoopcomplex telt twaalf zalen, samen goed voor bijna 2500 stoelen. Euroscoop Amsterdam-Noord wordt een vijf sterren bioscoop met extra grote filmschermen, luxe VIP stoelen met veel beenruimte (zonder meerprijs), extra brede armleuningen, '4K-laser'projectie en het Dolby Atmos-geluidssysteem.

Iedereen van 2-102 is welkom bij Euroscoop Amsterdam-Noord. Naast het reguliere filmaanbod, organiseren wij ook doelgroepgerichte evenementen zoals de Ukkepuk Bios, voor de allerkleinsten en natuurlijk de Ladies Night, een film met leuke extra's voor dames. Zo wordt het bezoek aan de bioscoop een ware belevenis.

Op maandag 25 november vertoont Euroscoop Amsterdam-Noord de film Penoza: The Final Chapter. En speciaal vanwege de feestelijke opening zal de cast van Penoza hier hoogpersoonlijk bij aanwezig zijn. Voor Penoza-fans een event om niet te missen. De kaartverkoop is reeds gestart.

Op woensdag 27 november is het tijd voor de Ladies Night: een welkomstdrankje, leuke stands, een loterij en natuurlijk een voorpremière. Dat is Huisvrouwen bestaan Niet 2. Ook voor dit event zijn al tickets te verkrijgen.

Euroscoop bezorgt haar bezoekers de ultieme filmervaring. Klantvriendelijkheid is één van de belangrijke speerpunten. Bij Euroscoop willen ze dat iedereen zich 'thuis' voelt.

Meer berichten