Vriendschappen sluiten en leuke dingen doen, want samen is leuker.
Vriendschappen sluiten en leuke dingen doen, want samen is leuker. ((Foto: aangeleverd))

Samen is Leuker

NOORD - Niemand wil toch alleen de feestdagen in? Ontmoet zondag 1 december mensen met dezelfde interesses in Huis van de Wijk de Meeuw.

Wil je graag samen schaatsen, maar weet je niet met wie? Zoek je iemand die net zo van films of musea houdt als jij? Kom dan op zondagmiddag 1 december naar Huis van de Wijk de Meeuw en ontmoet nieuwe mensen met dezelfde interesses!

Knutselen, terrasje pakken, spelletjes spelen, dansen, wandelen, fietsen, bridgen, naar de film of het museum, sporten, honden uit laten: alles kan!
De bedoeling van deze middagen is om 'matches' of 'koppelingen' te gaan maken met elkaar. Daarna maken jullie zelf een afspraak om samen iets te gaan doen. Dingen die je nu niet doet, omdat je het niet leuk vindt om alleen te doen.

Voor de duidelijkheid; het gaat niet om relaties, maar om vriendschap, want 'Samen is Leuker!'.

Voor deze bijeenkomsten hoef je je niet aan te melden. Kom gewoon langs, de toegang is gratis, net als de koffie of thee. Wij zorgen voor een gezellige en ontspannen sfeer.

Waar

Huis van de Wijk de Meeuw, Motorwal 300 (naast supermarkt Dirk van den Broek) Stadsbus 38 stopt bij de Havikslaan, voor het Huis van de Wijk.
Stadsbus 34 stopt bij halte Johan van Hasseltweg, vandaar is het nog 5 minuten lopen. Vanaf Metrostation Noorderpark is het 8 minuten lopen naar het Huis van de Wijk de Meeuw.

Wanneer

We organiseren deze middag iedere eerste zondag van de maand. De volgende is zondag 1 december 2019. Start: om 13.00 uur tot ongeveer 15.00 uur. Het is fijn als je om 13.00 uur aanwezig bent, zodat we gezamenlijk kunnen beginnen.

Informatie & contact

Barbara van der Weiden: 06 - 133 263 83, b.vanderweiden@doras.nl.

Meer berichten