Tussen de boekpresentatie en concert door vindt een gezamenlijke maaltijd plaats, waarbij iedereen gezellig aan tafel komt te zitten om 2019 af te sluiten.
Tussen de boekpresentatie en concert door vindt een gezamenlijke maaltijd plaats, waarbij iedereen gezellig aan tafel komt te zitten om 2019 af te sluiten. ((Foto: aangeleverd))

Feestelijke eindejaarseditie W.A.R.P

NOORD - Na een succesvolle pilot van W.A.R.P - Het Waterlands Artistiek Recreatie Programma, vindt op 22 december de eerste officiële editie plaats. Het belooft een feestelijke eindejaarseditie te worden, met een optreden verzorgd door het Symfonisch Harmonieorkest Amsterdam.

Dit orkest heeft zijn thuisbasis in het Huis van de Wijk Waterlandplein en zal de avond verzorgen van een mix tussen klassieke en hedendaagse muziek. Van Tchaikovsky en Debussy tot bekende Nederlandse klassiekers.

In de middag geeft schrijfster en kunstenares Aafke Steenhuis een interdisciplinaire boekpresentatie van haar boek 'de Magie van Het IJ' over de geschiedenis en de huidige tijd in Amsterdam Noord. Zij zal alle bijzonderheden van het stukje Amsterdam ten noorden van het IJ op haar eigen wijze belichten aangevuld met een vertoning van haar prachtige zelfgemaakte tekeningen op groot scherm.

Tussen de boekpresentatie en concert door vindt een gezamenlijke maaltijd plaats, waarbij iedereen gezellig aan tafel komt te zitten om 2019 af te sluiten. Hier kunnen buurtbewoners elkaar en de kunstenaars kunnen ontmoeten. Ook de maaltijd wordt gemaakt samen met buurtbewoners.

Programma

Inloop & borrel: vanaf 16:15

Lezing A. Steenhuis: 16:45 - 17:30

Gezamenlijke maaltijd: 17:30 - 18:30

Optreden: 18:30 - 19:30

W.A.R.P is een samenwerking van de Muziekstraat en Stichting Bildung, en vindt plaats in de Bildung Kerk aan Volendammerweg 150. De kosten voor dit evenement bedragen €5 of €2,50 indien u een stadspas met groene stip heeft. Deze prijzen zijn inclusief de maaltijd, er kan niet gepind worden.

Meer berichten