Gemengd Koor Broek in Waterland vorig jaar in de kerk van Broek in Waterland.
Gemengd Koor Broek in Waterland vorig jaar in de kerk van Broek in Waterland. ((Foto: Marianne de Beurs))

Kerstconcert Broeker Kerk

WATERLAND - Zondag 22 december gaan in de Broeker Kerk de kaarsen aan voor het kerstconcert van het Gemengd Koor Broek in Waterland, samen met vrouwenkoor Het Breedkoor uit Amsterdam-Noord. Met mooie muziek, een warme sfeer, kaarslicht en kerstbrood kunt u helemaal in de kerstsfeer komen.

Onder leiding van dirigent Joep van der Oord zingt het Broeker koor een gevarieerd programma met meer en minder bekende kerstliederen, aangevuld met andere muziek die helemaal bij de kerstsfeer past. Gastkoor is Het Breedkoor, een vrouwenkoor uit Amsterdam-Noord onder leiding van Rita Reijmerink. Ook dit koor houdt van een mix van klassieke en eigentijdse muziek.

Victor Baena de la Torre en Lisette Carlebur, twee musici die bij muziekconcourses in de prijzen vielen, spelen als duo enkele intermezzo's op piano en viool. Victor Baena begeleidt tevens het Broeker koor; bij Het Breedkoor is de pianobegeleiding in handen van Willy Ringeling.

Nieuwe leden zijn bij het Gemengd Koor Broek in Waterland van harte welkom. Januari is een geschikt moment om van start te gaan, met veel nieuwe muziek. Voor wie er over denkt om in een koor te gaan zingen, is dit concert een ideaal moment om eens te komen luisteren.

Informatie

Aanvang 15.30 uur. Toegangsprijs in de voorverkoop: €10,00 en bij de ingang van de kerk: €12,50. Donateurs €8,50 en kinderen t/m 16 jaar €5,00. Voorverkoop: bij Wim Drijver (020-4031201) of via de bank: NL66RABO0310709946 t.n.v. Gemengd Koor Broek in Waterland. De kaarten liggen dan klaar bij de ingang.

Meer berichten