De populairste serie van de Nederlandse TV te zien in Amsterdams theater.
De populairste serie van de Nederlandse TV te zien in Amsterdams theater. ((Foto: aangeleverd))

Brugklas de Musical komt naar Amsterdam

AMSTERDAM - Brugklas, de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema's en is voor iedereen herkenbaar. De hoofdrollen in Brugklas de Musical worden gespeeld door Niek Roozen, May Hollermann, Belle Zimmerman en Claire Veldkamp, zij komen op woensdag 15 januari om 19.00 uur in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.

De cast

De cast bestaat uit Niek Roozen (Max in Brugklas en bekend van Vals en Verliefd op Cuba), May Hollermann (Selma in Brugklas en bekend van Elvy's Wereld: So Ibiza), Belle Zimmerman (Emma in Brugklas en bekend van Zappmissie), Claire Veldkamp (Jamie in Brugklas) en Jary Sluijter.

Het verhaal

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Informatie

Brugklas de Musical is te zien op woensdag 15 januari in het DeLaMar Theater, Amsterdam. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.brugklasdemusical.nl.

Meer berichten