Wie wil er wonen in Noord? Inschrijven kan vanaf 20 januari 2020.
Wie wil er wonen in Noord? Inschrijven kan vanaf 20 januari 2020. ((Foto: Woonstichting De Key))

Nieuwe huurwoningen op NDSM

NDSM - Mooie ontwikkelingen aan de noordelijke zijde van de NDSM-werf in Amsterdam Noord. Over een kleine drie maanden opent Noorddok haar deuren en verwelkomen wij jongeren tussen 23 en 28 jaar in de 309 sociale huurwoningen.

De oppervlakte van de 309 woningen ligt tussen de 30 en 50 m2. Noorddok bestaat uit drie gebouwdelen van 9, 11 en 15 verdiepingen. De hoger gelegen verdiepingen bieden een adembenemend uitzicht over een uniek stukje Amsterdam. Op de begane grond zijn 18 parkeerplaatsen te vinden die bij de woningen horen. Op de 1e verdieping bevinden zich bergingen en een inpandige fietsenstalling.

Alle appartementen zijn gasloos, aangesloten op stadswarmte en uitgevoerd met vaatwasser en keramische kookplaat. Als je gaat voor een woning in Noorddok onderteken je een jongerencontract; dit is een tijdelijk contract met een looptijd van maximaal 5 jaar. Je behoudt je inschrijfduur op Woningnet.

NDSM-werf

Het gebouw Noorddok staat precies tussen het IJ en de Mt. Lincolnweg. Het gebouw ligt direct aan twee hoofdtoegangswegen van NDSM-werf en is makkelijk te bereiken met OV. De pont naar Amsterdam Centraal Station ligt op loopafstand.

Woningnet

De eerste woningen van Noorddok op het NDSM-terrein staan vanaf 20 januari 2020 op Woningnet! Ben jij tussen de 23 en 28 en sta je ingeschreven op WoningNet? Zet deze datum dan in je agenda! De eerste bewoners ontvangen eind maart/begin april de sleutel.

Informatie

In de app 'De Key Starter' vind je alle informatie over de woningen met foto's en video.

Meer berichten