Tineke Postma komt naar de Waterlandpleinbuurt voor W.A.R.P
Tineke Postma komt naar de Waterlandpleinbuurt voor W.A.R.P ((Foto: aangeleverd))

Tineke Postma naar W.A.R.P

NOORD - De Kerk van Stichting Bildung zal op zaterdag 18 Januari weer thuishaven zijn van het Waterlands Artistiek Recreatie Programma. W.A.R.P is reeks evenementen met een programma uit schrijvers, beeldende kunstenaars en muzikanten die thuis zijn rond het Waterlandplein.

Voor het middag programma van 18 januari nodigt beeldend kunstenaar Yasser Ballemans je uit om na te denken met je handen en door middel van klei een model van jouw perfecte woonwijk te maken. Ballemans was eerder een halfjaar als Wijkmaker verbonden aan zijn eigen woonwijk, de Waterlandpleinbuurt, en heeft met eigen ogen de wijk snel zien veranderen. Met zijn voorstelling "Met je poten" wil hij deelnemers laten nadenken over wat zij belangrijk vinden in een woonwijk en hoe men omgaat met een veranderend idee over architectuur en samenleven.

Tineke Postma zal in de avond haar trio met pianist Marc van Roon en drummer Tristan Renfrow (woonachtige in de Waterlandpleinbuurt) presenteren. Afgelopen weekend speelde zij nog op het New York City Winter Jazz Fest en op 18 januari bij W.A.R.P! Verwacht een concert vol explosieve improvisaties en opzwepende jazz.

Tussen de workshop en het concert kun je genieten van een heerlijke maaltijd bereid door kok en buurtbewoner Namiye.

De kosten bedragen €5,00 en €2,50 met stadspas met een groene stip, voor de hele avond inclusief eten. Voor de workshop is beperkt plek en aanmelden is in verband met materialen noodzakelijk. Mail naar info@stichtingmuziekstraat.nl

Praktische informatie

Locatie: Stichting Bildung, Volendammerweg 150. Aanvang workshop: 17.00. Gezamenlijke Maaltijd: 18.30. Concert Tineke Postma: 19.30

W.A.R.P is een initiatief van Stichting De Muziekstraat & Stichting Bildung. Kijk voor meer informatie over het programma en toekomstige edities op www.stichtingmuziekstraat.nl of volg De Muziekstraat op facebook.

Meer berichten