Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden.
Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. ((foto: Jan van der Wiele in opdracht van Volleybalclub Waterland))

JouwSportPas (JSP) is weer begonnen!

REGIO - Je kunt je nu weer inschrijven voor de JSP lessen vanaf de voorjaarsvakantie. Met de JSP krijgen deelnemers de kans om 3 tot 4 kennismakingslessen in een sport te volgen zonder direct lid te worden. De JSP wordt georganiseerd door Team Sportservice in samenwerking met basisscholen en lokale sportaanbieders in opdracht van de gemeente Landsmeer.

Sporten

Deze periode zijn er 5 sporten waar je uit kunt kiezen waarvan 2 nieuwe. De weerbaarheidstraining van Kidsafety is een toonaangevend weerbaarheidsprogramma dat doorlopend wordt gegeven in combinatie met vechtsport elementen. Ook is sportvissen nieuw. Daarnaast zijn er nog 3 andere sporten. Zo kun je weer Tennissen bij 'Heb durf', atletiek beoefenen bij AC waterland en volleyballen bij VC waterland. Kijk voor meer informatie op de website.

Aanmelden en deelname

Ga naar www.teamsportservice.nl/westfriesland, klik op de "JouwSportPas" button en klik voor het aanbod op de "JouwSportPas 2020" tegel en klik om de gemeente waar u wilt sporten. U kunt 1 sport naar keuze kiezen en deze gelijk afrekenen. U kunt natuurlijk ook meerdere sporten proberen. Inschrijven is mogelijk tussen 15 januari en 14 februari. Deze kennismakingslessen worden gegeven tussen voorjaarsvakantie en de zomervakantie. Kijk voor alle data en tijden op de website. Staat de sport niet meer op de website? Dan betekent het dat de les vol zit. Houdt de website, in dat geval, in de gaten want mogelijk komt er een nieuw aanbod. Er zijn ook JSP lessen die uit meer of minder dan vier lessen bestaan.

Let op: Bij te veel/weinig aanmeldingen kunnen data/tijden gewijzigd of geannuleerd worden. Hiervan wordt u op de hoogte gebracht.

Informatie

Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met Sportservice Zaanstreek Waterland, tel. 0229-28 77 00 of mail naar jspwf@teamsportservice.nl.

Meer berichten