Rens Zuiderwijk (links) Thijmen Lindner (rechts) gaan een langdurige samenwerking aan.
Rens Zuiderwijk (links) Thijmen Lindner (rechts) gaan een langdurige samenwerking aan. ((Foto: aangeleverd))

15-jarige Noorder start lasergameverhuur

NOORD - 1 januari 2020 is Thijmen Lindner op 15-jarige leeftijd gestart met zijn eerste eigen bedrijf, Lasergame Verhuur Amsterdam. Dit doet hij in samenwerking met Rens Zuiderwijk, die op zijn negende het bedrijf Lasergame Verhuur Westland opzette en inmiddels ook filialen in Delft en Utrecht heeft geopend.

Tijdens een vakantie in Indonesië hoorde Thijmen voor het eerst van het bedrijf van de 13-jarige Rens Zuiderwijk. Rens verhuurt lasergamepistolen zodat kinderen ook thuis kunnen lasergamen. Toen Thijmen aan Rens voorstelde om een vierde vestiging te openen in Amsterdam-Noord, vonden ze dat beide een goed idee.

Om tot dit punt te komen, gingen ze samen en met hun ouders in gesprek. Toen alles was uitgezocht en afgesproken, heeft Thijmen laserguns en legerkleding in huis gekregen om kinderen en jongeren in Amsterdam te kunnen laten lasergamen. De spullen, die verpakt zijn in echte munitiekisten, kunnen worden gehuurd voor kinderfeestjes, bedrijfs- en klassenfeesten of school- en sportkampen.

Thijmen hoopt in Amsterdam net zo'n succesvol bedrijf op te bouwen als dat van Rens in Westland, Delft en Utrecht. Al gaat school en huiswerk natuurlijk voor. Deze maand heeft Thijmen zich ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Nu is hij officieel een ondernemer zijn met zijn eigen bedrijf. Vooralsnog lijkt het de goede kant op te gaan, er zijn deze maand al twee lasergamefeestjes bij hem geboekt. Voor meer informatie kun je kijken op de website www.lasergameverhuur-amsterdam.nl of contact opnemen met Thijmen Lindner via thijmen@lasergameverhuur-amsterdam.nl of per telefoon 06-11455853.

Meer berichten