Steun de winkeliers van Banne Centrum

Algemeen
De nodige maatregelen zijn getroffen, dus kom gewoon naar de winkels.
De nodige maatregelen zijn getroffen, dus kom gewoon naar de winkels. (Foto: Aangeleverd)

Beste klanten van Banne Centrum, bewoners van Amsterdam-Noord, in deze bijzondere tijd merken wij allemaal dat ons winkelcentrum een belangrijke functie heeft in het dagelijkse leven van mensen in onze buurt. Veel klanten bezoeken ons centrum dagelijks of wekelijks voor diverse boodschappen. Maar ook om een praatje te maken met elkaar of met de winkeliers en hun medewerkers in de winkels. Deze sociale contacten zijn heel belangrijk!

Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om ons winkelcentrum te bezoeken op dit moment. Omdat mensen niet naar buiten kunnen of omdat het risico te groot is. Weet dat wij aan jullie denken en jullie ook echt missen! Wij hopen dat deze situatie over niet altijd te lange tijd weer voorbij is.

Hard geraakt door crisis

Ook wij als winkeliers worden op dit moment hard geraakt door deze crisis. Wij moeten alles op alles zetten om onze winkels op te houden, te bevoorraden en de juiste maatregelen te treffen om de gezondheid van iedereen zoveel mogelijk te beschermen. Maar ook wij maken ons zorgen over ons voortbestaan.

Samen houden wij vol

In Banne Centrum zijn wij gewend om het met elkaar te doen. Met onze klanten en met onze collega’s. Dat heeft ons altijd overeind gehouden, in goede en minder goede tijden. Samen houden wij vol!

Koop zoveel mogelijk bij lokale winkeliers

Ook nu doen wij een beroep op alle klanten van ons centrum en de bewoners van Amsterdam-Noord om ons te blijven steunen in deze moeilijke tijd. Koop je boodschappen zoveel mogelijk bij de lokale winkeliers. Wij hebben onze maatregelen getroffen, dus kom gewoon naar de winkels voor je boodschappen, leuke kleding, schoenen, een leuk cadeautje, sportartikelen of om je kleding te laten vermaken. Kijken, voelen, kopen is in een winkel toch leuker en persoonlijker.

Vandaar onze oproep aan alle klanten, bezoekers, medewerkers en betrokkenen van Banne Centrum: SAMEN HOUDEN WE VOL en komen wij door deze lastige tijd!

Bedankt en blijf vooral gezond!

De gezamenlijke winkeliers van Banne Centrum.