NDSM Fuse heropening

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - De deuren van NDSM Fuse in Amsterdam-Noord gaan 5 juni om 17.00 uur weer open voor publiek. De ruimte van NDSM Fuse is dermate groot dat het publiek met gemak zonder risico rond kan lopen om de kunstwerken te bekijken. Er zijn twee exposities te zien. Er worden in juni 30 bezoekers tegelijk naar binnen gelaten. Daarna is het afhankelijk van de richtlijnen van het RIVM. .

Expositie 1: PaintaFuture. Deze expositie is uniek te noemen en is bij NDSM Fuse neergestreken vanwege corona. Hetty van der Linden belandde met haar SRV wagen vol kunst en door kinderen beschilderde zeilen, die door het schip Tres Hombres weer naar Nederland waren gebracht, bij NDSM Fuse. Deze expositie, die de hele wereld over gaat, komt fantastisch tot haar recht in de mooie grote ruimte van NDSM Fuse.

Expositie 2: NDSM-Expo 7.13: “Met twee vingers in je neus de crisis door” of “De grote Corona Show” Een tussenshow over de coronacrisis en al zijn implicaties. Meer dan 20 kunstenaars van de NDSM-werf geven hun visie op het corona tijdperk tot nu toe. Hoe hebben zij de isolatie ervaren. Zij hebben zich laten zich inspireren door zaken als eenzaamheid, wodka en ijshockey, grafieken, fakenews, niezen in je elleboog, ziekte, bleekmiddel klisma's, huisvlijt mondkapjes, de dood, het nieuwe normaal en meer.

NSDM Fuse is te vinden bovenin de NDSM Loods en is geopend woensdag tot en met zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. NDSM Plein 29. Voor meer informatie www.ndsm-fuse.eu.