Henk Veen exposeert in supermarkt

Algemeen
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

NOORD - In deze tijd waarin iedereen wordt overspoeld door de zorg om corona en men belemmerd wordt in werk en doen en laten, heeft ook de kunstschilder Henk Veen uit Amsterdam-Noord van al zijn exposities moeten afzien. Veen, die ook wekelijks de Spo(r)tprent tekent voor deze krant, zit niet graag stil en kreeg het aanbod van PLUS Vreeswijk in Ouderkerk aan de Amstel om in de supermarkt te exposeren; een unieke locatie en gegarandeerd publiek.

Al jaren kent Veen de eigenaar van PLUS Vreeswijk die ook jaren in Amsterdam-Noord zijn winkel heeft gehad en een begrip is onder de noordelingen. Vreeswijk denkt graag mee en helpt graag anderen en bood zijn vriend Henk Veen aan om bij hem te exposeren in zijn supermarkt. Veen heeft al zijn oogappeltjes uit zijn kleurrijke collectie meegenomen en natuurlijk heeft hij een waar eiland met thema Ajax gemaakt. Maar ook zijn beestenboel heeft een plek in de collectie gekregen.

Iedereen is welkom om onder het shoppen te kijken naar de schilderijen van kunstenaar Henk Veen met zijn herkenbare stijl. Van de Magere Brug en Ajax tot een grote smile van vrolijke dieren en meer…. laat je verrassen! PLUS Vreeswijk, Dorpstraat 23, 1191 BH Ouderkerk aan de Amstel.