Dral Fietsen Landsmeer

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Genieten van Noord-Holland op een fiets van Dral

REGIO - In Landsmeer is al 26 jaar lang Dral Fietsen gevestigd. Het huismerk van deze tweewielerspecialist is Dracat en Gazelle. Allebei merken van Hollandse fabrikanten. Dracat wordt zelfs om de hoek in de Achtersluispolder in Zaandam gefabriceerd.

“Wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten”, vertelt de eigenaar enthousiast. "Dracat is een mooi en kwalitatief product dat zeer goed te vergelijken is met de gevestigde merken maar zelfs nog meer mogelijkheden biedt. Zoals een persoonlijke kleurkeuze en de afmontage, zie hiervoor ook de website www.dracat.com." Op de vraag of hij in het buitenland ooit een product is tegengekomen wat kan tippen aan die van hem antwoordt hij lachend: “Nee, nog niet zo mooi!” Momenteel is er veel vraag naar e-bikes. “Belangrijk daarbij is dat mensen zich goed laten voorlichten, zodat ze er ook echt een kopen die bij ze past. Wij geven die voorlichting graag. Uiteraard vinden wij goede service enorm belangrijk.”

Voor meer informatie Dral Fietsen Landsmeer, Tormentilstraat 2E, 1121 BR Landsmeer. Telefoon 020-4823801, www.dralfietsen.nl.