Sir Winston Fun & Games walhalla voor jong en oud

Partnerbijdrage
Sir Winston Fun & Games.
Sir Winston Fun & Games. (Foto: Sir Winston)

NOORD - Op het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord, in het gebouw van de nieuwe bioscoop, heeft Sir Winston Fun & Games sinds begin van deze maand de deuren geopend. De entertainmentruimte is een walhalla voor jong en oud. Gezellige geluiden en de kleurrijke neonlichten nodigen de bezoekers uit om onbezorgd plezier te komen maken.

En plezier maken dat kan hier volop! De zaak staat boordevol met de traditionele spellen en natuurlijk de allernieuwste spellen. “We hebben echt een heel leuk en divers spelaanbod”, vertelt commercieel manager Rogier Schmitt enthousiast. “Het leuke van deze spellen is dat je het samen kunt doen, of tegen elkaar. Het zijn echt gezelschapsspellen. We hebben ook een dansmachine, dat is echt geweldig om te zien. Dat trekt veel publiek en er worden zelfs wereldkampioenschappen op gehouden.”

Ontwikkeling

Het familiebedrijf Sir Winston had tot voor kort alleen vestigingen in Zuid-Holland. “Superleuk om ook buiten de provincie te starten. Het gebied is ook volop in ontwikkeling. Straks wordt, na de sloop van het Waddenwegviaduct, de boel hiervoor aangepakt en kunnen de mensen hier terecht voor nog meer leisure en horeca. Er komen straks ook nog gezellige terrassen voor op het plein. Glowgolf en het Hollywoodcafe zijn ook reeds open en binnenkort komen daar nog restaurant De Beren en Happy Italy bij.” Sir Winston Fun & Games start binnenkort ook met zogenaamde feestkamers. Hier kunnen kinderen vanaf 3 jaar hun partijtje houden. “We hebben een samenwerking met FEBO en New York Pizza zodat we een compleet feestje kunnen verzorgen.”

Genoeg vertier dus. Naast het vermaak zijn met sommige games ook tickets te sparen waarmee dan weer leuke items uit de vitrines kunnen worden uitgekozen. Wie de sfeer wil proeven en lekker met vrienden, familie of alleen wil komen spelen is van harte welkom op het Buikslotermeerplein 2007.